Magazín IndustryWalk

nepriestrelné sklo vo filmoch - žiadne tajomstvo

Vždy ma zaujímalo, z čoho sú vyrobené vo filmoch skla, do ktorého keď niekto praští kladivom, tak sa nič nestane. Dnes už to viem - jedná sa o špeciálné polykarbonátové dosky. Tieto dosky bojujú spoločne s minerálnym sklom o prvenstvo v zasklievanie budov. Vďaka tomu, že sú zo špeciálneho polykarbonátu, majú špeciálne technologické vlastnosti, ktoré nesú rad výhod. Vďaka svojej transparentnosti človek často ani nespozná, že sa nejedná o sklo, ale o iný materiál.

polykarbonátové dosky tercoplast

Číst dál: nepriestrelné sklo vo filmoch - žiadne tajomstvo

Ta pravá kovovýroba

Hledáte vhodnou společnost, která vám může nabídnout kvalitní výsledek své práce? Preferujete kvalitu před kvantitou? Pak se obraťte na společnost KOVO Juřík, která se může pyšnit bohatým portfoliem produktů. V její nabídce je kovovýroba Zlín, která patří k nejžádanějším službám. O práci se starají profesionální zaměstnanci, kteří mají v daném oboru bohaté zkušenosti a dlouholetou praxi.
Jak už samotný název napovídá, kovovýroba Zlín má za úkol zpracovávat plechové dílce, k čemuž se používají speciální přístroje. Hledáte-li společnost, která snoubí vysokou kvalitu výsledné práce s příjemnou cenou, obraťte se na KOVO Juřík.

Skladovací prostory se skvělou výbavou

Pronajímat skladovací prostory není tak lehká záležitost, jak se může zdát. Špičky v oboru se vyznačují poskytnutím zároveň spolehlivého distribučního centra a široké manipulační techniky. Současným trendem je navíc poskytování fóliování a balících služeb. Ve většině skladovacích center je povinnost mít vysokozdvižný vozík či zakladač. A úplně nejlepší kombinace je, když vše pod jednou střechou zajišťuje jedna firma. Tyto aspekty přesně splňuje firma Inex Spedition. Například nabízí přes 3500 paletových pozic, což není zrovna malé číslo. Neváhejte prohlédnout si jejich portfolio!

Leštění nerezu

Nerezová ocel je obecný název, který zahrnuje všechny druhy oceli, které nepodléhají korozi a jsou odolné oxidaci. Jelikož chemické složení tohoto materiálu je korozivní tak neustále zabraňuje korozi, také nemá magnetickou přitažlivost a nekalí se při tepelné úpravě. I když je tedy známo, že nerez je odolný vůči korozi, po čase může o tuto vlastnost přijít. Proto je důležité předcházet a na to slouží leštění nerezu. Proces kde se používají různé technologie. Brousit se leštit se dají i různé díly jako jsou trubky, pásoviny, kulatiny nebo výpalky z plechů. Takový servis nabízí mnoho firem, které zajistí i servis odvozu a dovozu.

Výbava města

Městský mobiliář, neboli standardní vybavení pro města a obce. Je důležité, aby možností městského vyžití byly široké a nic obyvatelům města nescházelo. Také by nemělo dojít k narušení kulturního a urbanistického rázu města a krajinného prostředí k němu přilehlého. Proto by volba firmy, jež zpracovává tvorbu zakázky na městský mobiliář, měla být důkladně zvážena. Součástí městského mobiliáře jsou například: lavičky do parků, odpadkové koše, zastávkové přístřešky, osvětlení, zábradlí, informační nosiče, hrazení, dětská hřiště, pítka, přístřešky pro kuřáky, popelníky, zahradní nábytek, nebo například nádoby na rostliny.

Fruněk INOX s.r.o.

Jednotlivé oblasti trhu jsou vzájemně propojené, a tak jedna firma využívá služeb druhé firmy. Potřebujete-li nerezové materiály či jejich zpracování, pak se obraťte na firmu Fruněk INOX s.r.o., která se může pyšnit širokým portfoliem služeb. V nabídce najdete pálení nerezu, řezání, soustružení, vrtání, ohýbání a sváření. Z bohaté nabídky si vybere určitě každý. Firma sídlí v průmyslové oblasti ve Zlíně, kde ji můžete navštívit. V areálu má svou vlastní výrobní halu, která splňuje všechny nezbytné normy.

Číst dál: Fruněk INOX s.r.o.