Magazín IndustryWalk

Hydraulika od MHI servis

Při sestavování hydraulického zařízení by se neměla zanedbat žádná součástka, aby nedošlo ke zbytečným komplikacím. I jediný nekvalitní či špatně umístěný šroub může nadělat při chodu zařízení velké nepříjemnosti. Pokud ale použijeme kvalitní a vhodné hydraulické šroubení, můžeme těmto potížím předejít.

Číst dál: Hydraulika od MHI servis

Komunální technika HITL

Využíváte komunální techniku? Hledáte dodavatele, který vám může nabídnout celkovou nabídku produktů a služeb? Komunální technika zahrnuje nákladní vozidla, stavební techniku, traktory a další příslušenství, které je nezbytně nutné pro práci v oblasti komunálních služeb. Tato technika je určena pro zemědělce, vinaře, sadaře i pro stavební firmy.

Číst dál: Komunální technika HITL

Kvalitní hydraulické šroubení

Při sestavování hydraulického zařízení by se neměla zanedbat žádná součástka, aby nedošlo ke zbytečným komplikacím. I samotný nekvalitní, či špatně umístěný šroub může nadělat při chodu zařízení velkou paseku. Pokud ale použijeme kvalitní a vhodné hydraulické šroubení, můžeme předejít potížím. Šroubení slouží k propojení vedení hydraulického okruhu a tvoří důležitou část hydraulického systému.

Číst dál: Kvalitní hydraulické šroubení

Speciální polykarbonát Lexan

Hledáte kvalitu a precizní zpracování? To vám nabízí lexan, dutinkové polykarbonátové desky, které jsou určené zejména pro venkovní použití. Vyznačuje se svými výbornými izolačními vlastnostmi, vysokou pevností a houževnatostí. Nabízí dvoustranou ochranu proti UV záření a snadnou a rychlou montáž. Dále se vyznačuje pružností i za studena a ohebností.

Číst dál: Speciální polykarbonát Lexan