Magazín IndustryWalk

Stavby na klíč

Chcete si konečně postavit nový rodinný dům, ve kterém si budete užívat pravé teplo domova? Nemáte ale čas podílet se na stavbě svého domu, protože vás tlačí pracovní povinnosti? Ušetřete si tak nejen čas, ale i nervy, a obraťte se na specializovanou firmu, která má ve svém portfoliu služeb stavby na klíč. Vy se tak nemusíte o nic starat, protože vše si vezme na starosti firma, kterou si objednáte. Postaví vám dům vašich snů.

Číst dálStavby na klíč

Tlakové nádoby - Helísek

Chcete šetřit pitnou vodou, a tak jste se rozhodli pro domácí vodárnu? Udělali jste správně. Nezapomeňte však objednat vhodné komponenty, mezi které patří například tlaková nádoba, která je na vodárnu napojena. Tlakové nádoby jsou k dostání v různých materiálech a s různým objemem. Nejběžnější jsou nádoby o objemu od 20 do 60 litrů, ale na trhu jsou k zakoupení i nádoby, jejichž objem je až 100 litrů. Je nezbytné správně zkombinovat domácí vodárnu s tlakovou nádobou, abyste si zajistili dlouhou životnost a správné fungování celého systému.

Číst dálTlakové nádoby - Helísek

Pálení nerezu - Fruněk INOX

Jednotlivé oblasti trhu jsou vzájemně propojené, a tak jedna firma využívá služeb druhé firmy. Potřebujete-li nerezové materiály či jejich zpracování, pak se obraťte na firmu Fruněk INOX s.r.o., která se může pyšnit širokým portfoliem služeb. V nabídce najdete pálení nerezu, řezání, soustružení, vrtání, ohýbání a sváření. Z bohaté nabídky si vybere určitě každý. Firma sídlí v průmyslové oblasti ve Zlíně, kde ji můžete navštívit. V areálu má svou vlastní výrobní halu, která splňuje všechny nezbytné normy.

Číst dálPálení nerezu - Fruněk INOX

Polykarbonátové desky

Na trhu s moderními stavebními materiály si stále více příznivců získávají polykarbonátové desky. Mají řadu vynikajících vlastností a také dlouhou životnost. Polykarbonátové desky se uplatní jak ve stavebnictví, tak i v zemědělství či v různých průmyslových odvětvích. Prodejem polykarbonátových desek Lexan pro tepelně izolační a bezpečnostní zasklívání se dlouhodobě zabývá firma TERCOPLAST s.r.o.

Číst dálPolykarbonátové desky