Magazín IndustryWalk

Jak se nejlépe dostat na těžko přístupná místa při opravách a jiných pracích?

 vysokozdvižná plošina pro výškové práce

Potřebujete se dostat na střechu domu nebo jiné těžce přístupné místo? Máte několik možností, jak to zvládnout. Nejprve si musíte, ale dobře zmapovat terén. Poté co terén zmapujete, tak můžete začít přemýšlet nad tím jakého zvolíte pomocníka, abyste se dostali na těžko přístupné místo.

Číst dál: Jak se nejlépe dostat na těžko přístupná místa při opravách a jiných pracích?

3 věci, které si musíte ohlídat než začnete leštit nerez

Pokud jste si mysleli, že leštit nerez je jednoduché, tak jste na omylu. Leštění nerezu totiž v žádném případě není tak jednoduché jak se může zdát. Naopak, hlavně začátečníkům se z toho může malinko zatočit hlava. Ale nenechte se zmást, i zkušeným “leštičům” se povede zvolit například špatnou leštící pastu, a tím nerezový povrch nenávratně zničit. Níže si uvedeme 3 věci, na které byste se měli zaměřit před tím, než se pustíte do samotného leštění.

správný postup Leštění nerezu

Číst dál: 3 věci, které si musíte ohlídat než začnete leštit nerez

Ano, dokonce i beton se může někdy zničit

Beton je jistota, beton je symbol jakési kvality, pevnosti a spolehlivosti. Když vidíme stavbu z betonu a nebo stačí to slova slyšet, tak víme, že se jedná o něco pořádného. Zkuste si to i sami. Schválně když vám řeknu: “Ten dům byl postaven z betonu”. Co to ve vás evokuje? Vsadím se, že podobně jako u mě vám do hlavy začínají naskakovat výše jmenované vlastnosti. Beton = tvrdost, pevnost, stabilita, jistota, masivnost. Ale pozor, nemusí tomu tak být vždy!

Číst dál: Ano, dokonce i beton se může někdy zničit