Magazín IndustryWalk

Broušení plechů

Najít firmu v oblasti leštění a broušení plechů, která by vám mohla garantovat nízkou cenu a vysokou kvalitu, není lehký úkol. Jednou z nich však je firma Fruněk INOX s.r.o., která se může pyšnit bohatou nabídkou služeb a produktů. Mezi službami najdete broušení, leštění, frézování, vrtání, řezání či ohýbání. Jestliže chcete využít některé z těchto služeb, navštivte firmu v prostorách průmyslové zóny ve Zlíně, kde má svou vlastní výrobní halu pro zprostředkování své práce.

Číst dálBroušení plechů

OSB desky levně

Jedním z nejpoužívanějších a nejprodávanějším stavebních prvků jsou OSB desky, které můžete znát také jako dřevoštěpkové desky. Jejich uplatnění je opravdu široké. Hlavním charakterem těchto desek je vysoká pevnost a tuhost. OSB desky levně vám může nabídnout společnost Hakor s.r.o., která má ve své nabídce pestrou škálu variant těchto desek. Navíc se tyto desky mohou pyšnit tepelným odporem, požární odolností a odolností proti rázům a vibracím.

Číst dálOSB desky levně

Sádrokarton

Hledáte vhodný stavební materiál, který se dá použít ve vlhkých místnostech? Pak investujte do sádrokartonu, který se používá již dlouhá léta k výstavbě vnitřních stěn a stropů. Sádrokarton je speciální stavební prvek, který se dá snadno použít v místnostech se zvýšenou vlhkostí, protože se jedná o suchý způsob výstavby. Stavba je se sádrokartonem rychlá a snadná. Vyznačuje se nejen vysokou pevností, ale i dlouhou životností a perfektními izolačními vlastnostmi.

Číst dálSádrokarton

CNC kovoobrábění Zlín

Hledáte silného a kvalitního dodavatele pro CNC kovoobrábění Zlín? Společnost KOVO Juřík vám může nabídnout profesionální přístup a kvalitní výsledek své práce. Obrací se na své klienty individuálně, a tak můžete uvést svá přání a požadavky na práci v oblasti kovovýroby a kovoobrábění. O práci se starají profesionální zaměstnanci, kteří se mohou pyšnit bohatými a dlouholetými zkušenostmi ve svém oboru, které prolínají neustále v praxi.

Číst dálCNC kovoobrábění Zlín

Hydraulické díly

Hledáte vhodného dodavatele hydraulických komponentů? Preferujete kvalitu před kvantitou? Pak se obraťte na společnost MHI servis, která se může pyšnit bohatou nabídkou produktů. V její nabídce najdete hydraulické díly, jako jsou hydraulické trubky, hadice, šrouby a spojovací prvky či držáky trubek. U této firmy si můžete objednat také servis hydraulických systémů a v neposlední řadě renovaci třetího obložení. Portfolio služeb a produktů uspokojí každého klienta.

Číst dálHydraulické díly

PVC trubky

Kvalitní PVC trubky pro různé účely vyrábí na zakázku zlínská firma Megat. Výroba PVC trubek se realizuje za pomoci technologie, která spočívá ve vytlačování plastů. PVC trubky jsou zhotovovány v rozmanitém barevném provedení, jako je červená, žlutá, bílá nebo modrá barva, a také rozměry si na základě svých potřeb volí sám zákazník.

Číst dálPVC trubky