Magazín IndustryWalk

Plechové dveře

Nejdůležitějším prvkem každé budovy je bezpochyby její vchod. U rodinných domů a bytů plní dveře jak praktickou, tak i estetickou funkci. Pokud budete hledat vhodné dveře pro průmyslový objekt, pak se budete ohlížet hlavně na jejich vlastnosti, protože design v takovém případě nehraje žádnou roli. Velké oblíbenosti se těší plechové dveře, které jsou k dostání v mnoha velikostech. Můžete si vybrat dveře klasické, zateplené či si je můžete nechat udělat na míru.

Číst dálPlechové dveře

Markýzy Břeclav

Chcete zastínit svou terasu, posezení na zahradě, nebo si chcete vytvořit příjemný stín na balkoně? K takovým účelům slouží markýza, kterou dnes mnoho lidí spojuje spíše s restauracemi a obchody. Jelikož se cena markýz tlačí dolů, stále častěji se objevují i u rodinných domů. Markýzy Břeclav mají totiž dokonalý stínící efekt a navíc jsou skvělými architektonickými doplňky. Markýza je vyrobena z kvalitního textilu, který neztrácí ani po letech na kvalitě a barevnosti. Nemusíte se obávat ani plísní.

Číst dálMarkýzy Břeclav

Krbová kachlová kamna

Chcete-li do svého interiéru vnést ojedinělý ráz, ale přitom investovat do praktické věci, krbová kachlová kamna jsou ideálním řešením. Nejen, že vypadají hezky, ale současně se tato kamna stanou hlavním zdrojem tepla ve vaší domácnosti. Můžete tak šetřit své peníze na spotřebě energií. Jako topivo se nejčastěji používá dřevo, ale na trhu jsou i taková kamna, která využívají uhlí.

Číst dálKrbová kachlová kamna

Údržba trávníku - Goldreturn

Když se řekne umělý trávník, spousta lidí si jako první představí víceúčelová hřiště, kde se tento typ trávníku používá nejčastěji. Na povrchu tohoto trávníku je křemičitý vsyp, který však po několika letech neplní svou funkci tak, jak má. Umělý trávník ztrácí po pár letech své užitné vlastnosti, a tak je vyžadována pravidelná údržba trávníku, která by měla umělý trávník zregenerovat a také obnovit jeho původní vzhled.

Číst dálÚdržba trávníku - Goldreturn

Štukatérské práce

Charakteristickým znakem mnoha historických staveb je štukovaná omítka, která působí elegantně a originálně. V současné době se ale štukování dostává do popředí v moderních interiérech. Štukatérské práce jsou stále žádanější a spousta těchto řemeslníků zaznamenala v posledních letech vyšší poptávku. A není se čemu divit, protože díky štukům si můžete ozdobit interiér i exteriér.

Číst dálŠtukatérské práce

Parkové lavičky - Forplast.cz

Jarní slunečné dny vybízí na procházky do přírody. Součástí každého města je park, který nabízí kousek přírody uprostřed rušného centra. Do parku míří spousta lidí, která si chce odpočinout a zapomenout na celodenní shon. Abyste nabídli návštěvníkům parku ty nejlepší podmínky, kupte nové parkové lavičky, které nabídnou lidem prostor k sezení. Na lavičkách si rády sednou maminky s dětmi, mladé páry, ale také babička a dědeček.

Číst dálParkové lavičky - Forplast.cz